Skip to main content

Fysisk planlægning

FORKLARET

Fysisk planlægning

Fysisk planlægning kan defineres som den sammenfattende betegnelse for planlægning af arealanvendelser, fysiske strukturer og sammenhænge i byer og på landet.

Den overordnede planlægning sker på landsplan, mens den konkrete planlægning varetages af kommunerne gennem kommune- og lokalplaner. De konkrete planopgaver omfatter den proces, der i overensstemmelse med landets generelle arealregulerende lovgivning sikrer, at den samfundsmæssige udvikling af vores arealressourcer sker på baggrund af en optimal helhedsvurdering. Forudsætningen for en optimal fysisk planlægning er således kombinationen af en gennemgående ekspertise inden for lovgivningen samt en forståelse for, at al fysisk planlægning i sidste ende er en forvaltningsmæssig afgørelse og politisk beslutning.

Vi løser og hjælper med mange typer af planopgaver for både kommuner og private aktører, hvor begge parter har glæde af det gode bindeled, som landinspektøren udgør.

Kontakt os og få professionel hjælp og rådgivning

Vi kan være behjælpelige i forbindelse med den digitale tinglysning. Vi kan kontaktes på telefon 49 22 09 86, ­e-mail­ hels@landinspektorkontoret.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os her

Udfyld formularen herunder, og send os en besked med dit spørgsmål. Ønsker du rådgivning eller hjælp til en konkret opgave, så kontakt os gerne per telefon i stedet: