Skip to main content

Projekter

TAASTRUP

Racket Club Taastrup

På Bondehøjvej i Taastrup ligger der i dag en ny stor padelhal med 14 baner samt 4 udendørs baner.

Landinspektørkontoret af 1884 har været med i processen omkring hallens tilblivelse, lige fra dengang hvor der stadig var marker på arealet, til den sidste færdigmelding af byggeriet. Undervejs har Landinspektørkontoret af 1884 haft et godt samarbejde med projektets udvikler og entreprenøren i selve byggeprocessen.

Padelhal - under konstruktion
Padelhal - under konstruktion
Padelhal - under konstruktion

I forbindelse med de første tanker om padelhallens tilblivelse har Landinspektørkontoret af 1884 rådgivet om placeringen af byggeriet samt om byggeriets højde og størrelse. Vi har foretaget opmåling af grunden og undersøgt ejendommens bebyggelsesregulerende bestemmelser. For at padelhallen kunne ligge med den ønskede placering, har vi hjulpet med aflysning af en gammel tinglyst servitut om en byggelinje, som var en forhindring for byggeriets opførsel. Derudover har vi blandt andet udført en hovedafsætning af byggeriet som attest for, at byggeriet er placeret lovligt på ejendommen. Vi har målt og beregnet byggeriets arealer samt foretaget opmåling og afsætning til brug for opførsel og byggeri.

Som landinspektør er det altid sjovt at være med på projekter gennem hele processen, da vi så kan bidrage med vores ejendomsfaglige rådgivning på de tidspunkter, hvor den skaber mest værdi og afværger mulige problemer, fremfor blot at være med i en del af processen, hvor man af og til oplever at skulle løse problemer, som kunne have været undgået eller håndteret på et mere hensigtsmæssigt tidspunkt i processen.

Padelhal 1
Padelhal 2

’’Vi vil gerne takke alle de involverede parter for et godt samarbejde – og er meget glade for, at vi nu kan finpudse vores padeltennis-evner i de meget fine omgivelser i Taastrup.’’

—  SØREN AMDI JENSEN

Soren Amdi