Skip to main content

Karriere

Gør karriere hos Landinspektørkontoret

Hos Landinspektørkontoret er vores medarbejdere vores vigtigste ressource — unge som gamle. Det er utrolig vigtigt for os, at ingen står stille, men at alle derimod får den fornødne hjælp og sparring til hele tiden at rykke sig og forblive motiveret i deres arbejde.

KARRIERE

Gør karriere hos Landinspektørkontoret

Vi er kendetegnet af grundighed og et højt fagligt niveau, og vi forventer i den grad det samme af vores nye fremtidige kollegaer.

Vores medarbejdere er vores ultimativt vigtigste ressource, og netop derfor er det vigtigt for os konstant at arbejde med deres udvikling og trivsel. Foruden indflydelse, medbestemmelse og muligheden for at præge udviklingen i firmaet, samt personlig og faglig udvikling, tilbyder vi et varmt og humoristisk fællesskab af kollegaer, der ikke kun interesserer sig for hinanden rent arbejdsmæssigt, men som også prioriterer at holde formiddags- og frokostpauser sammen eksempelvis. Du skal vælge at søge hos os, fordi vi både ledelsesmæssigt, fagligt og personligt skiller os ud fra de andre.

Kontoret er drevet af en ung, ambitiøs ledelse med flad ledelsesstruktur, der alle har fokus på den fremtidige udvikling af et godt socialt arbejdsmiljø.

— LEDIGE STILLINGER

Vi er kendetegnet af grundighed og et højt fagligt niveau, og vi forventer i den grad det samme af vores nye fremtidige kollegaer. Vi søger altid dygtige, passionerede folk, så hold dig opdateret her, og send os din ansøgning her.

— UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Kan du identificere dig med vores værdisæt ‘Rigtigt. Færdigt. Arbejde.’ og vores måde at arbejde på, og er du grundig og passioneret omkring dit arbejde, så hold dig ikke tilbage. Send os din uopfordrede ansøgning her.

— PRAKTIKANTER

Vi forsøger at være så tæt på den kommende generation af landinspektører og kort- og landmålingsteknikere som muligt, og prioriterer derfor også at være tilstede på studiet og imødekomme henvendelser om praktik. Er det dig?